Poligonul MAG Tehnica are placerea de-a va sta la dispozitie cu instructori in poligonul de tragere autorizati, specializati pe diverse discipline ale tirului sportiv care beneficiaza de o vasta experienta, atat teoretica, practica, cat si competitionala. Ei vor asigura ca veti putea cunoaste si experimenta operarea armelor de foc, in deplina siguranta.

Va invitam sa faceti cunostinta cu ei.

Stanus Marius

Stanus Marius

Instructor

Marius este ofiter in rezerva din cadrul Jandarmeriei Romane cu o vasta experienta de intructor si antrenor de tir, cu multiple participari la concursuri nationale si internationale.
Hajdu Attila

Hajdu Attila

Instructor colaborator

Attila este ofiter activ in cadrul Jandarmeriei Romane cu o bogata experienta tactica si sportiva, reprezentand cu succes jandarmeria in cadrul concursurilor nationale de profil.
Sandu Ovidiu

Sandu Ovidiu

Instructor

Sandu este subofiter in rezerva din cadrul Jandarmeriei Romane cu o ampla experienta in instructajul si antrenamentul pentru tirul sportiv de precizie.
Stoica Andrei

Stoica Andrei

Instructor

Andrei este un pasionat al tirului de precizie si a participat la concursuri locale si nationale, numarandu-se printre absolventii primul curs de instructori de poligon Mag Tehnica.