Poligonul MAG Tehnica are placerea de-a va sta la dispozitie cu instructori in poligonul de tragere autorizati, specializati pe diverse discipline ale tirului sportiv care beneficiaza de o vasta experienta, atat teoretica, practica, cat si competitionala. Ei vor asigura ca veti putea cunoaste si experimenta operarea armelor de foc, in deplina siguranta.

Va invitam sa faceti cunostinta cu ei.

Stanus Marius

Stanus Marius

Instructor

Marius este ofiter in rezerva din cadrul Jandarmeriei Romane cu o vasta experienta de intructor si antrenor de tir, cu multiple participari la concursuri nationale si internationale.
Codru Octavia

Codru Octavia

Instructor

Octavia este pasionata de tirul sportiv, in special de problele cu teava lunga, atat cu glont cat si aer comprimat, numarandu-se printre absolventii primului curs de instructori in poligonul de tragere desfasurat de Mag Tehnica.
Sandu Ovidiu

Sandu Ovidiu

Instructor

Sandu este subofiter in rezerva din cadrul Jandarmeriei Romane cu o ampla experienta in instructajul si antrenamentul pentru tirul sportiv de precizie.
Smadu Lorena

Smadu Lorena

Instructor

Lorena practica tirul sportiv si conduce Asociatia sportiva „PRO MAG TEHNICA”, care se ocupa cu promovarea tirului sportiv in Romania, numarandu-se printre absolventii primului curs de instructori in poligonul de tragere desfasurat de Mag Tehnica.
Stoica Andrei

Stoica Andrei

Instructor

Andrei este pasionat de tirului de precizie, numarandu-se printre absolventii primului curs de instructori in poligonul de tragere desfasurat de Mag Tehnica.