MAG Tehnica origanizeaza cursuri de initiere teoretica si practica pe linia de arme si munitii atat pentru pasionati cat si pentru cei care doresc sa obtina atestarea de intructor in poligonul de tragere. Toate cursurile sunt sustinute de instructori autorizati si lectori atestati.

Curs de initiere

Cursul de initiere teoretica si practica pe linia de arme si munitii este organizat in baza Legii 295/2004 si se adreseaza persoanelor care doresc sa detina si sa foloseasca arme letale si neletate cu diferite destinatii, precum si armurieri si gestionari de arme si munitii din cadrul societatilor autorizate. Cursul se incheie prin examinarea cursantilor de catre o comisie formata din reprezentantii MAG Tehnica si un ofiter de politie din cadrul serviciului de specialitate, in urma caruia absolventii declarati promovati, vor primi un certificat de absolvire al cursului conform H.G. 130/2005.

Acte necesare pentru inscriere: documentul de identitate, documentul de studii şi certificatul de cazier judiciar valabil.

Durata cursului: 15 zile
Pret: 1000 RON

Aplica acum
Curs – instructor in poligonul de tragere

Curs de formare profesionala pentru a dobandi calitatea de instructor in poligonul de tragere. Pe durata cursului se vor studia atat aspecte teoretice cat si practice ce tin de arme, munitii, notiuni de balistica, legislatie, operarea si intretinerea armelor scurte si lungi, precum si aspecte de acordare a primului ajutor. La final, cursanti vor sustine un examen teoretic si practic, in urma caruia absolventii declarati promovati, vor primi un certificat de absolvire al cursului conform H.G. 130/2005.

Durata cursului: minim 6 luni
Pretul: 12.000 RON

Aplica acum
Curs de Home Defense

Acest curs este dedicat posesorilor de arme neletale care doresc sa invete manuirea corecta a acestora, operarea lor in conditii de siguranta si in conditiile legii.

Detalii

  • Pret: 500 RON
  • Durata: 2 zile
  • Curs nerecunoscut de Ministerul de Interne
Aplica acum